Sajtos hús

2007 október 27. | Szerző: |

 Hozzávalók:

1/2 kg sertéshús (comb)

15dkg trapista sajt

liszt, tojás, olaj, ételízesítő, fogvájó

Elkészítése: A húst kb 1cm- es kockákra vágjuk és bele forgatjuk étel ízesítőbe, míg átveszi az ízét addig össze kockázom a sajtot ( 1 cm-es kockára).
Majd fogvájóra fűzöm hús – sajt – hús. Kezdés és a befejezés is hús legyen.
Majd kicsit sűrűbb palacsintatésztát kavarok. Lisztbe és a masszába forgatom, majd forró olajban kisütöm.

Pirított burgonyát adok hozzá.

Pirított burgonya elkészítése:
1kg burgonyát héjában megfőzzük majd a héját leszedjük. 1 cm-es kockákra vágjuk és forró olajban átpirítjuk.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!