Sajtos hús
2007 október 27. | Szerző: Bebe13 |
Hozzávalók:
1/2 kg sertéshús (comb)
15dkg trapista sajt
liszt, tojás, olaj, ételízesítő, fogvájó
Elkészítése: A húst kb 1cm- es kockákra vágjuk és bele forgatjuk étel ízesítőbe, míg átveszi az ízét addig össze kockázom a sajtot ( 1 cm-es kockára).
Majd fogvájóra fűzöm hús – sajt – hús. Kezdés és a befejezés is hús legyen.
Majd kicsit sűrűbb palacsintatésztát kavarok. Lisztbe és a masszába forgatom, majd forró olajban kisütöm.
Pirított burgonyát adok hozzá.
Pirított burgonya elkészítése:
1kg burgonyát héjában megfőzzük majd a héját leszedjük. 1 cm-es kockákra vágjuk és forró olajban átpirítjuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: